Blogger Layouts

Followers

Tuesday, May 24, 2011

Maklong Tak Boleh Sign In Blog


Hari ni seharian maklong tak boleh nak sign in blog.. nak komen kat blog kawan2 pun tak boleh.. nak balas komen kawan2 pun tak boleh.. sedih wooo.. nasib baiklah maklong hari ni tak masak apa2.. jadi tak ada resepi yang maklong nak kongsikan disini.. hari ni maklong bizi giler.. kena jaga cucu2 yang 4 orang ni sorang2.. nak buang air pun tak sempat ko.. alhamdulillah paklong memahami.. balik dari kerja dia tak terus tidor.. tapi tolong maklong tengok2 kan budak2 ni.. lepas tu belikan maklong nasi bungkus.. untuk maklong dan cucu2 maklong ni makan tengahari..

Pasal blog maklong yang bermasaalah ni.. siap mengadu kat anak & menantu maklong yang kat jepun.. dorang kata boleh je sign in blog maklong ni.. dorang suruh maklong tutup lepas tu bukak balik.. tak boleh jugak.. maklong pun terus godeh2 jugaklah.. dah dekat pukul 12 malam baru nak ok.. alhamdulillah..

Selamat malam.. dan jumpa lagi besuk dan hari2 seterusnya.. insyaAllah..

18 comments:

cik cek said...

macam2 masalah blog skrg ni...ada jugak teman2 bloger yg lain menghadapi masalah yg sama cam maklong....nasib baik dah boleh sign in ya maklong....kalau tak mesti tension kan.....

nuwairani ismail said...

kawan nani pon ada jugak masalah mcm ni.tp nani ok la pulak.

Along Maklong said...

cek..
tulah cek.. ingatkan blog maklong sorang ada masaalah.. sebab maklong ni tak berapa celek IT.. huhu..
dahlah pc ni asyik meragam je.. asyik nak "going to sleep" je.. macam tuannya.. hahaha.. memang tensionlah..

Along Maklong said...

nani..
makcik tanya maira pun kata ok.. dorang pun boleh sign in makcik punya.. pelik jugak..

Citarasa Rinduan said...

assalamualaikum...
mak long, apa khabar.. sure dah bangun awal pagi nie..

kes mak long nie sama dgn blogger kawan ayu...
bila guna google chrome tak dapat sign in.. bila guna mozzila.. okey pulak...

apa2 pun happy sebab selalu dapat luahkan sesuatu di blogspot...kan?

Along Maklong said...

w.salam ayu..
alhamdulillah.. maklong sehat dan memang dah biasa bangun awal ni.. Ayu pun awal.. dalam sibuk berniaga sempat bertanya kabar kawan2.. hebat..!!

maklong punya dua2 tak boleh.. tu yang maklong pelik.. ingat sendiri punya kesilapan..

betul tu.. bila dapat tahu ramai juga menghadapi masaalah yang agak sama.. lega hati maklong.. kalau tak maklong ingatkan pc ni yang rosak ke..

Sharifah Nadzarah said...

assalam maklong..sy ponnn same!!!! huhuhuu..sedey..

Along Maklong said...

SN..
ooo.. ada kawan maklong rupanya.. memang sedey kan.. sabo2.. sebab dah ok.. hehehe..

Miss Mirror said...

Kira ok Mak Long punya dah bleh sign ni, saya punya sampai skrg tak boleh lg, sib baik ada 2 author (satu lg guna Gmail).

Wah hebat la Mak Long ni, dah ada cucu dah ke?

Along Maklong said...

tulah nasib bek dah boleh.. kalau tak msti seduh..
maklong ni dah tua.. mestilah dah ada cucu.. hehe (2 orang nak masuk 3)

Zuwairi Aiman said...

blogspot buat maintainence lg ke? kalu dia mentainance mmg x leh masuk.. pape pun nanti leh balik.. truskn blogging.. keep up singgah la ke blog saya ;)

ziraziz said...

blogger tegar maklong ni.... ;)

CT Delima said...

As'salam Maklong

alahai..ingatkan ct seorang macam ni. semalam ct pun kena macam tu. tak boleh nak komen kat blog kwn2. tension kan kalau sehari tak dapat bukak blog erk maklong :D

IXORAROXI said...

lorrrrr saya pun sama, bila nak sign ini terus ke dashboard tapi boleh pulak nak komen dan update blog.dah ok ni, dah tak bizi Maklong update blog tau :D

Along Maklong said...

aiman..
dah BW.. tapi takleh nak follow..
nape yerk..

Along Maklong said...

zira..
blog orang tua.. biasa2 je, serba kkurangan.. :)

Along Maklong said...

CT..
patutlah rasa sunyi semacam je..
rupanya yang ramah2 yang selalu tegur blog maklong masing2 bermasaalah.. sian kita kan.. hehehe..

Along Maklong said...

Ixora..
sejak maklong jaga baby kecik ni agak bizi sikit.. dah jarang2 masaklah pulak.. kalau maklong masak mesti maklong update punya.. :D