Blogger Layouts

Followers

Thursday, November 17, 2011

11/11/11.. hari ini kelak menjadi sejarah..


Assalamualaikum semua..

Lamanya maklong tak update blog maklong ni kan.. padahal ada je benda2 yang nak dikongsikan bersama kawan2 dan pembaca blog maklong ni.. bila maklong dapat mengadap pc kesayangan maklong ni.. maklong ada kegilaan lama yang maklong dok buat semula sekarang ni.. ce uols teka.. apa maklong buat..

Main game.. tu yang blog kemana.. muka buku pun jarang2 nak bukak.. uols tahu tak sebab apa.. mulanya tu cuma nak exercise otak ni.. sebab kebelakangan ni maklong selalu lupa.. dahlah penyakit lupa ni maklong memang dari kecik.. jadi bila dah tua dah semakin teruk pulak rasanya.. tapi lama2 jadi ketagih.. bahaya betul kan..

Pagi ni maklong rajinkan diri sikit.. selalunya waktu ni maklong dok kat dapur.. tapi kali ni maklong nak kongsikan kegembiraan maklong ni.. dah dekat seminggu berlalu.. 11/11/11 yang lepas.. adik lelaki maklong ni selamat dinikahkan dengan pasangannya.. Alhamdulillah.. semuga kekal hingga kesyurga.. adik maklong ni dah berumur sikit 30+ baru jumpa jodoh.. tu yang maklong seronok sangat..




Sempat jugak maklong posing.. bersama adik2 maklong..
walaupun baru nikah.. pelaminnya catik kemain.. nantikan hari sandingnya pulak.. akhir bulan januari.. insyaAllah..



12 comments:

Amie said...

selamat pengantin baru....oooo memang Maklong ni buat suspen je...tertanya2 Amie mana Maklong pergi...sakit ke, apa ke... he hehehh

CT Delima said...

As'salam Maklomg

rindunyaaaa...memang lama betul maklong tak letak entri masak2 ni. bila nak mula update ni maklong..hehehe.

selamat pengantin baru buat adik maklong, semoga kekal bahagia hingga kesyurga..insya'Allah..aminnn

Maklong..ct dah block semua game2 kat FB. sebab memang betul game ni kadang2 melalaikan kita dari nak buat apa2. dulu ct sampai jarang2 nak update blog sebab main game kat FB ler..hahaha. Tapi sesekali nak main tu ct bukak balik lah nak refresh otak yg dah berkarat ni..hehehe

Sharifah Nadzarah said...

TAHNIAH UTK ADIK & MAKLONG JUGA...
SELAMAT PENGANTI BARU & DAPAT ADIK IPAR BARU..HIHIHI CANTIK PELAMIN TU

Pen Biru said...

kalau lelaki umor 30an tu kira mudalah mak long...kalau pompuan? tentu2 org cop andartu..pepun.tahniah lee

cik cek said...

Maklong...windunyaaaa...lama tak sembang kosong ngan maklong ni...busy business mak long ek...teruskan business...sukses2 selalu..
Selamat Pengantin Baru tuk adik maklong...kekal bahagia hingga keakhirnya....tahniah gak kat maklong dapat ahli keluarga baru...
Bila leh rasa roti jala maklong ni ek...:D

Along Maklong said...

amie.. maklong ada ni..
sebuk memanjang.. ada masa buat2 sebuk.. hehe..

Along Maklong said...

salam CT..
maklong rindu kawan2 juga..
tapi jadi silent reader je..
sejak bertambah jaga baby.. maklong kurang memasak.. masak pun tak sempat nak ambik gambar.. terkejar2 sikit..

pasal main game ni.. dulu2 maklong ada gak terleka sekejap.. maira tegur.. pastu langsung tak main.. bila mula balik tu yg ralit.. nak tunggu dia tegur.. baru berenti.. hehe..

Along Maklong said...

syarifah..
terima kasih..
pelamin tu kat belah pompuan.. mmng cantik.. ssshhh.. ongkosnya pun mesti cantik kan.. hehehe..

Along Maklong said...

ana..
terima kasih..
mana ada andartu sekarang.. dah tukar kan.. andalansia.. hehehe..

Along Maklong said...

cek..

hahaha.. oarang biasa dok relak2.. bila ada kerja lebih sikit, jadi macam sebuk terlebih.. padahal menjala tu hari sabtu dengan ahad je.. alhamdulillah rezeki kan..

mailah umah maklong.. nanti makong hidang roti jala dengan teh zapin je.. nak wat teh dangdut tak reti.. hehehe..

Citarasa Rinduan said...

assalamualaikum mak long..
patutlah mak long tak updtae.. dok main game eik..
nak kena piat telinga nie..
hehehhe

mak long....
tahniah buat adik mak long ya...

Along Maklong said...

ayu..
w.salamm..

tulah.. tengah tunggu sapa2 yang piat telinga ni baru boleh berenti men gem kut..

terima kasih ayu.. doakan kebahagiaan mereka yerk..